PAS MU JE SAŽVAKAO PRST DO KOSKE I TAKO SPASAO ŽIVOT: Učinio mu uslugu koju će pamtiti do kraja života, bizarno
Dejvid Lindzi, Foto: Printscreen/Youtube/Daily Explorations

VIDEO

PAS MU JE SAŽVAKAO PRST DO KOSKE I TAKO SPASAO ŽIVOT: Učinio mu uslugu koju će pamtiti do kraja života, bizarno

Probudila ga žena vriskom nakon što je zatekla jezivu scenu

Objavljeno:

Dejvid Lindzi bio je šokiran kada je zatekao ujutru svog psa pored svoje noge kada mu je prst bukvalno sažvakao do "kostiju". Iz sna ga je probudio vrisak njegove supruge koja je primetila na njegovoj nozi krv koja je prekrivala palac desne noge.

Sedmomesečni buldog mu je slomio nožni prst dok je spavao i nokat mu je visio. Ipak, ispostavilo se da se ovo trebalo desiti kako bi mu život bio spašen i to zato jer su doktori otkrili kako je izgubio osećaj u stopalima zbog dve začepljene arterije.

Iako se dogodio ovaj incident i to sa njegovim ljubimcem, Dejvid, koji ima šestoro dece i 11-oro unučadi, ne planira da se reši svog psa.

Dejvid koji ima dijabetes otkriva da ga je iz sna trgla supruga kada je shvatio da mu je pas sažvakao prst do kostiju i da je napukao.

On je proveo devet dana u bolnici nakon što je njegova supruga na vreme intervenisala, umotavši mu prst i odvezavši ga u urgentni centar. Njemu su stavljeni intravenski antibiotici kako bi se sprečilo širenje infekcije ujedom, ali je zbog teške povrede shvatio da ne oseća stopalo.

Tokom skeniranja doktori su došli do saznanja da ima dve blokirane arterije. Da nije vraćena krv, ta blokada bi dovela do amputacije noge. Zahvaljujući njegovom štenetu Dejvu se predviđaju stentovi koji će otvoriti arterije i omogućiti protok krvi.

- Moraš se nasmejati na sve to. Učinio mi je uslugu tako jer mi je grizao prst. Sada čekam da vidim mogu li da mi ugrade stentove. Zadržaću psa. Pokušaću da zadržim svoj prst a ako ne, rekao sam doktoru da mi ga odseče i da mu ga odnesem kući - kaže on u šali.

Dejvid se nada da će uskoro kući svojoj ženi i buldogu.

Bonus video:

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.